Toestellen
17 maart 2009 - Ron Smeets

LG Arena deze week in de winkels

LG heeft gisteren een persbericht uitgegeven waarin men officieel meldt dat de KM900 Arena, LG's nieuwste touchscreen toestel die in Barcelona gepresenteerd werd, vanaf deze maand in de 'major European markets' in de winkels zal verschijnen.

Eerder werd al bekend dat de Arena het in de voorverkoop zeer goed doet.

In Nederland is het toestel onder andere al te vinden in de webshop van Vodafone. Daar wordt gemeld dat hij vanaf 20 maart verkrijgbaar zal zijn.

Wil je virtueel (online) het toestel uitproberen, surf dan naar de emulator van de Arena. Voor de liefhebbers staat hieronder LG's demofilmpje van het toestel.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.