Toestellen
06 mei 2010 - Ron Smeets

LG Ally met Android 2.1 voor de Amerikaanse markt

De afgelopen dagen is een nieuwe LG Smartphone met Android 2.1 opgedoken in het geruchtencircuit, de LG Ally. Officieel heeft de Koreaanse fabrikant er nog niets over naar buiten gebracht maar er is wel al bekend geworden dat de LG Ally in de VS in combinatie met de nieuwe film Iron Man 2 op de markt gezet gaat worden.

Hoewel die film daar al een week of twee in de bioscopen te zien is zal de LG Ally pas op 11 Mei officieel gepresenteerd gaan worden en negen dagen later in de Amerikaanse winkels verschijnen.

Of de LG Ally ook naar Nederland zal komen is niet bekend. Daarvoor zullen we toch echt moeten wachten op de eerste officiele berichten uit het kamp van de Koreaanse fabrikant. Hieronder staan nog enkele specs en kiekjes van het toestel.

Het toestel heeft onder andere een 3.2 inch capacitive touchscreen display, een 3.2 megapixel camera, slide-out qwerty toetsenbord, microSD geheugenkaart gleuf en verschillende voorgeinstalleerde apps zoals Foursquare, Yelp, WikiTude en Shazam. LG-Ally-Front-Open LG-Ally-Back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.