Geruchten
03 november 2014 - Ron Smeets

LG AKA wordt een toestel met funny hoesjes Toestel kijkt jou ook aan

LG heeft een teaser gif-je voor een nieuwe smartphone; de LG AKA, gepubliceerd. Daarbij wordt meteen duidelijk dat de Koreaanse fabrikant iets speels van plan is. De geanimeerde afbeelding toont namelijk enkele toestellen met kleurrijke hoesjes en bewegende ogen.

Vermoedelijk worden die ogen zichtbaar wanneer je het hoesje over het toestel schuift. Een variant op de live-view cover.

De LG AKA wordt deze week nog officieel gepresenteerd tijdens de World IT Show in Busan (Korea) en het toestel zal volgend emaand al in de Koreaanse winkels moeten liggen. De kans dat hij naar Europa komt lijkt klein.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.