Geruchten
19 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

'LG achter de schermen bezig met het maken van de Nexus 5'

Afgelopen jaar lanceerden Google en LG misschien wel één van de beste Android-smartphones ooit: de Nexus 4. Sindsdien verbleekten toestellen als de HTC One en de Samsung Galaxy S4 de Nexus 4 en is het natuurlijk de vraag of er wellicht een opvolger komt van dit toestel. De Chinese website MyDrivers beweert dat LG achter de schermen al bezig is met de opvolger van de Nexus 4, namelijk de Nexus 5. 

De Nexus 5 zou een 5,2-inch scherm moeten hebben en zou nagenoeg identiek moeten zijn met de pas onthulde LG G2. Dit toestel had ook een 5,2-inch scherm. Verder heeft dit toestel een Qualcomm Snapdragon 800 CPU, 2 GB aan RAM-geheugen en 16 tot 32 GB aan intern opslaggeheugen. Het enige verschil tussen de G2 en de Nexus 5 zal waarschijnlijk zijn dat Google kiest voor de Snapdragon 600.

Wanneer we het toestel kunnen verwachten, is waarschijnlijk met de lancering van Key Lime Pie. Het gerucht gaat namelijk ook dat Google de opvolger van Jelly Bean in oktober wil gaan lanceren. Uiteraard blijven het allemaal geruchten, zeker als je weet dat er onlangs ook al een gerucht verscheen over het feit dat Motorola de volgende Nexus-smartphone zou gaan maken.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl