Toestellen
20 juni 2007 - Jeroen de Hooge

Levi’s komt met mobieltje

In Parijs is bekend geworden dat Levi's een metalen mobiele telefoon toevoegt aan de collectie lifestyle accessoires. Met de Levi's telefoon kunnen jonge mensen bellen, genieten van muziek, maar ook afbeeldingen en video’s uitwisselen terwijl ze onderweg zijn. Daarmee is gelijk de doelgroep bekend, de telefoon is speciaal ontworpen voor jonge consumenten.

Het functionele aspect dat de essentie vormt van het merk Levi's komt duidelijk naar voren in het compacte design van de telefoon en de stoere, met klinknagels bevestigde, stalen basis. “Technologie staat centraal in de hedendaagse jongerencultuur en mobiele telefoons zijn het ultieme accessoire”, zegt You Nguyen, Senior Vice President van Levi's Product.

(meer foto's)

“Het toevoegen van een mobiele telefoon aan onze collectie is een logische stap voor Levi's, een merk dat er constant naar streeft om aan de wensen van jongeren te voldoen.”

De Levi's telefoon is verkrijgbaar in chroom, zwart en koper. Ook zijn er stijlvolle en vrouwelijke “shiny silver” en “shiny sand” edities - inclusief beeldscherm met spiegeleffect – ontwikkeld voor de échte fashionata’s.

Vanaf September 2007 zal hij in de schappen verschijnen.

Update: We vonden zojuist nog een paar foto's in onze mailbox van de Levi's GSM waarop het toestel iets beter te zien is (met dank aan Martijn van Portablegear.Gerelateerde links:
Bellen met een GSM van Levi's
SMSen naar je spijkerbroek!?