Entertainment
06 november 2015 - Ron Smeets

Leuk om zelf eens te proberen: Phone Crashing (fun video) Nee, het heeft niets te maken met het betere gooi-en-smijt werk

Onderstaande video is al iets ouder maar het blijft een leuke 'prank'; Phone Crashing. Nee, er wordt niet met smartphones gesmeten. Het idee is dat je al 'bellend' naast iemand gaat staan of zitten die zelf al aan het bellen is. Jij hebt niemand aan de lijn maar doet alsof. Vervolgens reageer je op alles wat de persoon naast je tegen zijn of haar gesprekspartner zegt.

Hilarisch, en in sommige gevallen, met name voor het slachtoffer, heel erg irritant. Leuk om zelf eens te proberen, maar pas wel op dat je niet naast de verkeerde persoon gaat staan die net effe iets te snel boos wordt ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.