Toestellen
23 maart 2015 - Ron Smeets

LeTV X900; een Chinese namaak HTC / iPhone mix zonder randen Toestel heeft ook een USB-C aansluiting

Misschien ben ik wel te onaardig maar bij het zien van de Chinese LeTV X900 bekroop mij het gevoel dat deze fabrikant goed gekeken heeft naar de iPhone 6 en de HTC Desire Re (of 820) en daar een soort van mix van gebakken heeft.

Echter, en dat mag ook wel gezegd worden, de makers zijn er ook in geslaagd om een toestel te maken dat nagenoeg geen randen (aan de zijkanten) heeft. Bovendien hebben ze de microUSB aansluiting vervangen door een nieuwe USB-C connector die onlangs ook opdook in de nieuwe MacBook van Apple. Kortom, een beetje van HTC, een beetje van Apple en een beetje van zichzelf ;)

De LeTV X900 is nog niet officieel gepresenteerd, dat zou eind april gaan gebeuren. De kans dat deze Chinese smartphone naar Europa komt, via de officiële kanalen althans, lijkt klein.

Online zijn naast deze kiekjes ook al wat specs uitgelekt waaruit blijkt dat het bepaald geen instap modelletje is. Zo zou hij voorzien zijn van een 5.5 inch full HD display (1920 x 1080 pixels), een 2.2 GHz octa core processor met 2GB RAM, 16GB intern geheugen, dual sim en twee camera's; een 13 megpixel model aan de achterzijde plus een 5 megapixel selfie cam.

Bron, Via