Entertainment
14 mei 2014 - Claire de Boer

Let's go on an E-trip #Etrip2014

Het is alweer meer dan een half jaar geleden dat het idee ontstond om met een groep van bloggers, een cameraman en fotograaf een nieuwe plek te ontdekken en vanuit hier live verslag te doen.

Het mocht geen ‘gewone’ trip worden, maar een trip waarbij het team onderweg kennis maakt met nieuwe producten en hierover verslaan op alle sites binnen ons eigen netwerk. En zo is het idee van de E-trip ontstaan.

De reis
Van 19 tot en met 24 mei zullen wij door de Bourgogne fietsen, een van de mooiste streken van Frankrijk. Elke dag staat er een nieuwe route op het programma en zullen wij de regio ontdekken.

We zullen kennis maken met de wereldberoemde wijngaarden, maar ook steden als Beaune, Givry en Cluny worden bezocht. De trip fietsen wij op e-bikes van Cube, maar naast het fietsen worden er tijdens de trip allerlei handige items getest. Neem bijvoorbeeld Truphone, waarmee wij de hele week zullen bellen, browsen en nog veel meer. We nemen de smartphone HTC One (M8) mee om selfies op de fiets en in de omgeving mee te maken.Na de E-trip kan je onze Selfies-Story bekijken in een photo diary. Ook maken we tijdens de trip kennis met de VIRB Elite van Garmin. Benieuwd hoe wij dit gaan doen? Hou MobileCowboys en de andere sites dan goed in de gate aankomende week.

Het team
Het e-trip 2014 team bestaat uit: Henk de Hooge (blogger DutchCowboys), Jöran Maaswinkel (cameraman en blogger StyleCowboys), Bruno de Regge (fotograaf en blogger BelgianCowboys), Daphne Groenhard (social media expert), Claire de Boer (blogger DutchCowboys, Stylecowboys en Travelvalley), Ron Smeets (blogger MobileCowboys) en Marloes de Hooge (blogger Travelvalley en Stylecowboys)

Een deel van het #e-trip2014 team: Claire, Henk, Ron en Marloes. Selfie met de HTC One (M8).

E-bikes
De Bourgogne is een streek die zich bij perfect leent om te fietsen. Deze streek heeft kilometers lange fietspaden door heuvelachtig gebied. De afstand die we per dag zullen fietsen varieert, van 60 tot 120 kilometer. Fietsen doen we op 
e-bikes van Cube. Dit zijn stoere mountainbikes, maar met een klein extraatje en dat is trapondersteuning. Mochten we de heuvel niet opkomen, dan zetten we de trapondersteuning aan, die ons een handje kan helpen.

cubiccc

De hele reis kun je volgen via, MobileCowboys maar ook via StyleCowboys, DutchCowboys, Travelvalley, en natuurlijk ons Fracebook- en Twitter-account. Met de hashtag #etrip2014 kun je het team volgen. Aanstaande zondag vertrekken we naar Frankrijk.

Over de auteur: Claire de Boer