Nieuws
02 maart 2007 - Ron Smeets

Lerares wil wiet per SMS kopen van een agent

De 34 jarige Amerikaanse lerares Ann Greenfield wilde onlangs een nieuwe voorraad wiet kopen bij haar gebruikelijke dealer en dus stuurde ze hem een SMSje. Althans, dat dacht ze.

Door een typfout in het nummer kwam de SMS per abuis terecht op de mobiele telefoon van een agent die meteen reageerde en een afspraak maakte met Ann.

Op de plek van de rendez-vous werd de lerares verwelkomd door een aantal narcotica agenten en gearresteerd. Ann zal haar daden nu dus voor de rechter mogen verantwoorden. Totdat haar (on)schuld bewezen is mag ze van haar school even geen les meer geven.

Al met al dus een bijzonder pijnlijke typfout van de 34-jarige wiet rookster. De volgende keer, als die er komt, kan ze dus maar beter het nummer van haar dealer in haar telefoonboek zetten.Gerelateerde links:
Tieners verkopen wiet per MMS
Marihuana SMS date eindigt in arrestatie
Mobiele telefoons maken drugs toegankelijker
Dealers opgepakt door eigen camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.