Accessoires
20 juli 2005 - Ron Smeets

Lenscleaner voor Camphone

Als ik naar mezelf kijk, dan moet ik toegeven dat dit gadget toekomst heeft. Telkens als ik namenlijk probeer de lens van mijn Camphone schoon te maken kom ik nooit verder dan de middelste kwart milimeter.

PoweProducts heeft nu de ClearShot Camphone Lens Cleaner op de markt gebracht (de naam is langer dan het apparaatje zelf) waarmee het schoonmaken van de minilensjes een makkie moet worden.

Nooit meer wazige foto's maken met je Camphone dus, althans stof en vettigheid zullen niet meer de oorzaak zijn dat de foto's niet scherp zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.