Tablets
09 januari 2012 - Ron Smeets

Lenovo Ideapad S2 Tablet met Android 4.0 onthuld

Vandaag barst in Las Vegas de CES los. Daar zullen ongetwijfeld ook weer enkele nieuwe smartphones onthuld gaan worden, maar in de uren voor de officiele opening zijn het toch vooral nieuwe tablets (en andere gadgets) die opduiken.

Eerder zagen we al de Acer Iconia Tab A700, met een quad core processor, opduiken en hieronder staat een eerste hands on video van de Lenovo Ideapad S2. Ook dit is een Android 4.0 tablet, maar dan wel met een dual core processor van Qualcomm. 

De Lenovo Ideapad S2 wordt standaard met een 'los' toetsenbord geleverd waarin ook nog eens een extra accu in zit zodat je de tablet 20 uur kan gebruiken zonder hem tussentijds op te hoeven laden. Wanneer de Lenovo Ideapad S2 (in Europa) beschikbaar komt en wat de prijs zal worden is nog niet bekend.

http://www.youtube.com/watch?v=_MsF_JMWHEs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.