Toestellen
22 september 2006 - Ron Smeets

Lenovo i807 in stijlvol roze

Lenovo is vooral bekend geworden door de overname van de laptop divisie van IBM, maar ze maken ook bijzonder fraai vormgegeven GSM's en Smartphones.

De nieuwste telg is de i807, speciaal voor dames en heren die voor de pink hype gevallen zijn. Toch is dit in mijn ogen geen standaard zoetsappig roze mobieltje. Daarvoor is ie net effe te subtiel vormgegeven.

Qua specs mag de i807 er zeker ook wel zijn. Een 2 inch touchscreen display, Bluetooth, MMC card, 1.3MP cam, handschriftherkenning en een FM tuner.

Wanneer dit toestel uitkomt, wat hij moet gaan kosten en of we hem ook hier in Nederland mogen verwachten is helaas nog niet bekend.Gerelateerde links:
Dell wellicht niet de enige met accuproblemen
Superman GSM van Lenovo
Coca Cola Olympic Laptop
Fraai vormgegeven Lenovo Smartphone
Eerste Winmobile Smartphone met 4MP cam

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.