Geruchten
29 oktober 2009 - Ron Smeets

Lelijke Amerikaanse LG Chocolate Touch komt op 5 November

Bij ons ligt de LG BL40 New Chocolate net in de winkels en binnekort zal ook het kleinere broertje van de nieuwe Chocolate serie, de BL20, in de shops verschijnen. De BL40 heeft, hoe zal ik het zeggen, bijzondere afmetingen (21:9) waardoor ik het toestel, dat verder wel strak ontworpen is, toch meer op een afstandsbediening dan een mobiele telefoon vind lijken. Niet echt mooi, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Toch kan het nog lelijker ;-)

Het bewijs daarvoor kun je op de foto hiernaast zien (grotere versie hieronder). Dit zou namelijk de LG Chocolate Touch zijn die hoogstwaarschijnlijk (en gelukkig maar) alleen in Amerika op de markt gaat komen. Het toestel dat overigens al maanden online rondwaart, gaat, zo luiden de laatste geruchten, op 5 November officieel gelanceerd worden bij Verizon. LG-Chocolate-Touch-USA-a LG-Chocolate-Touch-USA-b Foto via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.