Entertainment
26 juli 2010 - Patrick Smeets

Lekker racen op je iPad met Reckless Racing

Nu de iPad eindelijk ook in Nederland te koop is moeten daar natuurlijk ook games op komen. Deze racegame van EA is er nog niet, maar zo te zien wordt het wel het wachten waard.

Reckless Racing is een racer waarbij je van bovenaf naar de tracks kijkt (zoals de Micro Machines of Super Sprint games vroeger) en waarbij je kunt sturen via pijltjes op het scherm of door de iPad te kantelen.

De game ziet er nu al opvallend goed uit en leent zich natuurlijk ook prachtig voor het platform, waarbij ik hoop dat er naast de door ontwikkelaar Pixelbite beloofde online multiplayer ook een variant komt waarin je met meerdere spelers tegelijk kunt spelen op één iPad. Dat zou erg gaaf zijn, al is de kans klein aangezien de game ook voor Android en iPhone zal uitkomen.

Nu ik er over nadenk: laten we sowieso maar een Micro Machines Collection met 4-speler modus uitbrengen voor Apple's tablet. Check de trailer en hoop dat de releasedatum niet te ver weg meer is! Via: GameCowboys

Over de auteur: Patrick Smeets
 
Game-enthousiast, tech blogger en presentator. Was ooit rockster. Local celebrity in Limburg maar ziet graag veel van de wereld. Er zijn niet genoeg kattenGIFjes in de wereld.