Entertainment
17 januari 2011 - Ron Smeets

Leisure Suit Larry op je iPad spelen

Een jaar of twintig(!) geleden was dit een van de eerste 'adventure gamse' waar ik, en een aantal toenmalige collegae, op onze IBM XT computers'verslaafd' aan raakten; Leisure Suit Larry. Daarna heb ik er eigenlijk nooit meer naar omgekeken en nu kwam ik ineens het bericht tegen dat het Sierra Games spel, samen met enkele andere classics van die aanbieder, is uitgebracht voor de iPad.

Daarnaast zou de game ook moeten werken op de iPhone. De gameplay is aangepast voor touchscreen toestellen. Ik ga hem een dezer dagen zeker even uitproberen (heb op dit moment geen iPad bij de hand. Mocht jij hem al willen downloaden, surf dan met je ipad naar deze link.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.