Entertainment
03 mei 2006 - Ron Smeets

Legale 'slapping' op je GSM

Of het 'Happy Slapping' virus ook deze ontwikkeling heeft aangewakkerd is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen, maar het feit blijft wel dat de fans van het met name in de VS en Azie razend populaire show worstelen dat binnenkort ook op hun mobieltjes kunnen bekijken.

World Wrestling Entertainment lanceert op 1 juni namelijk haar mobiele website waar fans zich onder andere kunnen abonneren op een nieuws- en videoservice.

Eenmaal lid ontvang je behalve het laatste nieuws dan ook regelmatig clips van 2 tot 3 minuten met daarin de highlights van een worstelpartij.

Natuurlijk zullen op de site ook ringtones (van kreunende worstelaars???) en wallpapers voor je mobieltje te downloaden.Gerelateerde links:
Happy Slapping nu ook op vakantieadressen
Geweldadig gebruik camphones
Happy-slapping video’s op GSM 17-jarige
Veel kijkers voor Mobile TV van Vodafone UK
ESPN sports mobieltje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.