Toestellen
05 mei 2009 - Ron Smeets

Lange videoreview van de Nokia E63

De Nokia E63 is de goedkopere uitvoering van de populaire E71. Uiterlijk is dat duidelijk merkbaar. Zo is de kwaliteit van display in fel verlichte omgevingen een ztuk minder, het toestel een stuk dikker en voelt hij ook wat minder degelijk aan.

Qua specs mist hij HSDPA support maar heeft ie wel weer een normale, 3.5mm, headset aansluiting. Hieronder kun je een bijzonder lange videoreview, in twee delen, van de Nokia E63 bekijken.

Via PhoneDog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.