Toestellen
29 juli 2010 - Ron Smeets

Lange videoreview van de Motorola Milestone XT720

De Motorola Milestone XT720 is een touchscreen only, dus zonder fysiek qwerty toetsenbord, variant van de Milestone zoals die bij ons al in de winkels ligt. Een van de grootste veranderingen is verder de aanweazigheid van een 8 megapixel camera met HP (720p) video opname functie en Xenon flitser.

TracyandMatt maakten onderstaande, ultralange (bijna 25 minuten) durenden uitpak en preview video van de Milestone XT720. Voor als je een half uurtje de tijd hebt ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.