Toestellen
23 juni 2008 - Ron Smeets

Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA

De Sony Ericsson X1 XPERIA is ongetwijfeld een van de toestellen waar velen al enkele maanden met smacht op zitten te wachten. Helaas zal het nóg enkele maanden duren voordat het toestel daadwerkelijk in de winkels zal liggen.

Volgens de laatste berichten, afkomstig van Sony Ericsson zelf, mogen we de X1 ergens in Q4 op ons verlanglijstje zetten. Dat zou dan dus al in Oktober kunnen zijn, maar persoonlijk denk ik dat we de X1 op z'n vroegst pas in December zullen gaan zien.

De boys van Cellulare Magazine hebben afgelopen week een minuut of vijf met de X1 kunnen spelen. Hieronder staat hun video.Gerelateerde links:
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Uitgebreide fotoshoot van de Sony Ericsson Xperia X1
Sony Ericsson X1 preview en fotoshoot
Nieuw achterkantje voor de Sony Ericsson X1
Pre-order prijzen Sony Ericsson X1 variëren nogal
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.