Geruchten
06 oktober 2010 - Ron Smeets

Lange videopreview van de Samsung Omnia 7 (Windows Phone 7)

De Samsung i8700 wordt een van de eerste Windows Phone 7 toestellen van de Koreaanse fabrikant. Dat is bepaald geen geheim meer en als de geruchten van enkele dagen geleden kloppen dat zal dit toestel als Samsung Omnia 7 op de markt verschijnen.

Op YouTube is nu een ruim 13 minuten durende videopreview van de Omnia 7 opgedoken. Het filmpje is zonder commentaar of achtergrondgeluid opgenomen dus er wordt niets over het toestel zelf verteld. Letterlijk alleen kijkplezier dus ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=5v9TKvDX7_8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.