Toestellen
11 augustus 2010 - Ron Smeets

Lange uitpakvideo van de BlackBerry Torch

Voor de liefhebbers van lange uitpakvideo's staat er hieronder eentje van ruim acht minuten met de BlackBerry Torch in de hoofdrol.

Serieus, in die acht minuten wordt de doos geopend, alle onderdelen een voor een eruit gehaald, de doos bekeken, het toestel in elkaar gezet (accu, SIM), naar de buitenkant (hardware) gekeken, even naast de BlackBerry Bold 9700 en een iPod Touch gehouden en aangezet. De video eindigt als het toestel klaar is voor gebruik. Zoals gezegd, alleen voor de liefhebbers ;-) Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.