Geruchten
19 december 2005 - Ron Smeets

Lancering Treo 700w op CES?

Er gaan geruchten dat Palm's eerste Windows Mobile PDA, de Treo 700w, begin januari gelanceerd wordt in de VS.

De geruchten worden versterkt door een mailing van mobile software provider Handango aan ontwikkelaars waarin ze een oproep doen voor het ontwikkelen en leveren van software voor 'een nieuwe Windows Mobile Phone die Verizon Wireless begin Januari gaat lanceren.

De conclusie van Engadget dat het hier zou gaan om de Treo 700w is dan natuurlijk snel getrokken, evenals de aanname dat e.e.a. op de Consumer Electronics Show zal plaatsvinden, begin januari. Natuurlijk wordt er met geen woord gerept over eventuele release data in Europa :-(Gerelateerde links:
Verizon 'verraadt' naam Windows Palm
Nieuwe Palm Treo met Windows Mobile!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.