Nieuws
15 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

Lancering Beats Music op 21 januari in de Verenigde Staten

Binnenkort kunnen muziekdiensten als Spotify en Rdio een nieuwe concurrerent verwachten. Het Amerikaanse bedrijf Beats Electronics lanceert op 21 jauari Beats Music, een online muziekdienst die vanaf die datum alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten voor klanten van de Amerikaanse provider AT&T. Voor 9,99 dollar per maand kunnen gebruikers onbeperkt muziek streamen vanuit Beats Music. 

De werking van de dienst lijkt op die van de andere muziekdiensten: muziek kan online gestreamed worden via de app van Beats Music (Android, iOS en Windows Phone) of via de computer. Ook kome ze met een familiepakket: voor 14,99 dollar per maand kunnen maximaal vijf gebruikers op maximaal tien apparaten gebruikmaken van de dienst. De muziek kan ook offline gedownload worden, maar wanneer het abonnement eindigt, vervalt deze muziek.

Veel mensen zullen zich afvragen of het wel zin heeft om alweer een muziekdienst op te richten, aangezien er behoorlijk wat streaming muziekdiensten zijn. Toch kan de samenwerking tussen Beats Electronics en AT&T goed van pas komen, aangezien AT&T de op één na grootste provider is van de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend of Beats Music ook naar Nederland en België zal komen. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl