Geruchten
26 augustus 2014 - Ron Smeets

Lanceerdatum iPhone 6 duikt op in handleiding

Een Franse bron claimt in het bezit te zijn van een handleiding van de iPhone 6. Daarin is onder andere een afbeelding van het toestel te zien met daarop de datum 'dinsdag 9 september'.

Dat zou dus als bevestiging gezien kunnen worden voor het persevent dat Apple volgens eerdere geruchten die dag gaat houden. En waar de nieuwe iPhones gepresenteerd worden.

Om de geruchten nog wat krachtiger te maken heeft de Franse bron ook een foto van de verpakking van de iPhone 6, met daarop dezelfde datum, online gezet (tweede foto). Onlangs dook ook een foto op van de doos van de nieuwe iPhone 6. Die bleek echter niet helemaal juist omdat een belangrijke app op de afbeelding van het toestel ontbrak. Hieronder zou de juiste doos te zien zijn. Als dat klopt dan kiest Apple dit keer duidelijk voor een ietwat minimalistischer, of ouderwetser ogend, ontwerp. Pas op zih wel bij de rondere, iPhone 2G, vormen van het toestel. We zullen het wel zien, 9 september.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.