Entertainment
25 januari 2009 - Ron Smeets

Lance Armstrong ook verslaafd aan een BlackBerry

Hij zou over vier of acht jaar zomaar eens de 45e president van de Verenigde Staten kunnen worden en als dat gebeurd dan hebben ze daar aan de andere kant van de grote plas niet alleen een BlackBerry- maar meteen ook een Twitter addict ;-)

De zeven voudig Tourwinnaar werd op Tenerife tijdens een trainingscamp op de korrel genomen door fotograaf Elizabeth Kreutz. Daarbij showde Armstrong ook enkele malen zijn BlackBerry Bold.

Overigens staan op de site van Elizabeth meerdere reportages rondon Armstrongs comeback en daar zitten enkele pareltjes van foto's tussen. De moeite meer dan waard om even te bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.