Entertainment
15 oktober 2005 - Ron Smeets

Lamborghini ook in de mobiele PC's

OK, ik geef toe dat de kop hierboven wat krom is, maar ik moest even een iets mobiels bedenken voor deze ietwat vreemde post voor ons. Niet dat Laptops niet mobiel zijn, maar we schrijven er vrijwel nooit over, vandaar.

Maar goed, na Ferrari en Hummer wordt Lamborghini het derde high-class (maar vooral ook high-priced) automerk dat 'matching' laptops wil gaan maken bij haar vierwielers. En net als de Ferrari en Hummer modellen zal ook een Lambo-Laptop niet dusdanig geprijst worden dat je 'm bij Dixons of BCC uit de schappen kunt plukken.

Gezien het feit dat de Italiaanse automaker al gebruik maakt van diverse Intel producten in haar auto's zal het niemand verbazen dat de Laptop's met diezelfde technologie uitgerust zullen gaan worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.