Toestellen
03 maart 2008 - Ron Smeets

Lamborghini GSM van Asus op de CeBIT

Het duurt nog een paar dagen voordat wij er zelf zijn, maar het heeft er alle schijn van dat de Asus ZX1 Lamborghini GSM die vorige week aangekondigd werd (zonder afbeelding) inderdaad zijn debuut voor het grote publiek in Hannover zal maken.

Op bovenstaande foto is namelijk de display op de stand van Asus al te zien. Helaas lag het toestel zelf er nog niet ;-) Op de foto hieronder zijn nog wat meer specificaties van de ZX1 te zien die vorige week nog niet bekend waren.

Quad-band GSM, tri-band HSDPA, een 3 megapixel camera met autofocus, een VGA camera voor videogesprekken, 256MB ROM, 128MB RAM, microSD geheugenkaart, GPS, WiFi en een QVGA display.

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
Asus showt de ZX1 Lamborghini Smartphone in Hannover
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
Lamborghini ook in de mobiele PC's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.