Accessoires
02 juni 2009 - Ron Smeets

LadyTomTom geintroduceerd

Vanavond presenteert Samsung haar nieuwste LadyPhone tijdens een glamourevent in Amsterdam. TomTom doet er speciaal voor de dames vanochtend al een schepje bovenop met de introductie van het eerste Navigatiesysteem dat speciaal voor vrouwen ontworpen is, de TomTom White Pearl.

Het toestel is gebaseerd op de TomTom ONE IQ Routes en voorzien van een parelwitte behuizing, een bijpassend luxe opbergtasje met trekkoord en specifieke 'vrouwen info'. Een echte LadyTomTom dus ;-)

In het apparaat is ook een handige set Nuttige Plaatsen geïnstalleerd. Met categorieën zoals  “Places to be seen”, “Shop ‘til you drop” en “everyday fashion” kunnen bestuursters gemakkelijk naar de beste plaatsen navigeren. Dat zijn winkels – van modezaken tot interieurzaken –, maar ook restaurants, clubs, cafés, lunchrooms, bioscopen en theaters, waardoor bestuursters de omgeving grondig kunnen verkennen.

“We hebben dit apparaat speciaal aantrekkelijk voor vrouwen gemaakt, door de uitstekende navigatie-eigenschappen te combineren met een beetje fun, exclusiviteit en stijl. Vrouwen vormen een belangrijk marktsegment dat in het verleden op grote schaal genegeerd is door fabrikanten van consumentenelektronica. We beginnen nu in te zien hoe belangrijk deze groep is en hebben daarom dit speciale product ontwikkeld”, aldus Corinne Vigreux, Managing Director bij TomTom.

De TomTom White Pearl is vanaf medio Juni bij een select aantal winkels te koop (o.a. Dixons en Wehkamp.nl). De adviesprijs bedraagt €199,-

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.