Entertainment
14 maart 2010 - Ron Smeets

Lady Gaga: Telephone, weer met Beyoncé maar nu alleen online

Enkele weken geleden maakten Lady Gaga en Beyoncé nog volop reclame voor videobellen. De nieuwste clip van beide zangeressen is getiteld: Telephone. Tja, ook die mag hier natuurlijk niet ontbreken ;-)

Overigens is deze clip vrijwel alleen online te zien want de meeste muziekzenders weigeren hem uit te zenden vanwege de ietwat te provocerende beelden en teksten.

Er zijn inmiddels ook al enkele Lady Gaga Telephone Behind the Scenes videos en de 10 Hidden Surprises in de Telephone video. Meer op GagaDaily

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.