Entertainment
17 mei 2010 - Ron Smeets

Lady Gaga op de Sony Ericsson Vivaz

Vorige week ging nog het gerucht rond dat Lady Gaga in Amerika het gezicht zou worden van de nieuwe iPhone 4G / HD. In Nederland heeft de exentrieke popster vooralsnog gekozen voor de Sony Ericsson Vivaz ;-)

Dit toestel is de komende weken namelijk ook in een exclusieve Lady Gaga uitvoering te koop. Je krijgt dan het nieuwste album van Gaga (The Fame Monster), wallpapers, ringtones en een exclusieve remix van Telephone, de hit van dit moment.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.