Nieuws
07 september 2010 - Ron Smeets

Lader iPhone 4 bijna 'uitgebrand'

De iPhone 4 is nog geen twee twee maanden op de markt en het apparaat heeft al de nodige kritische beoordelingen moeten doorstaan. De antenne death grip bug en de problemen met de nabijheidssensor zullen de meesten van jullie wel al kennen. toch lijkt het de verkoopcijfers van Apple's nieuwste smartphone nauwelijks te deren.

Gisteravond werd ik geattendeerd op deze tweet en foto van een bijna verbrande iPhone 4 lader. Zo te zien heeft die ergens kortsluiting gemaakt.

De vraag is natuurlijk of dit een incident was en hoe de gebruiker in kwestie zijn lader aangesloten had op het stroomnet, rechtstreeks of via een verdeelstekker danwel een verlengkabel die mogelijk deze storing kon veroorzaken. Vooralsnog ben ik nog geen vergelijkbare incidenten (online) tegengekomen dus ik ga er van uit dat het nog geen structureel probleem is. Mochten er echter meerdere iPhone 4 gebruikers zijn die hier last van hebben (gehad), reageer dan. Lader-iPhone4-kortsluiting

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.