Toestellen
18 juni 2009 - Ron Smeets

Lacoste mobieltjes in 2010

Het Franse Modelabs, bekend van onder andere de Tag Heuer en Dior mobieltjes, gaat in 2010 mobieltjes maken in samenwerking met modemerk Lacoste.

Daarmee wordt het Franse kledingmerk het zoveelste fashion bedrijf die gaat proberen wat extra omzet te genereren met de verkoop van mobiele telefoons. Hoe de toestellen er uit gaan zien, wat ze gaan kosten en wanneer ze precies in de winkels zullen liggen is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.