Nieuws
04 augustus 2011 - Ron Smeets

Laatste dag: Win een LG Optimus 3D Speed en Cinema 3D TV

Vandaag is de laatste dag dat je kunt meedoen aan de LG Optimus 3D Speed en Cinema 3D TV wedstrijd. Inmiddels zijn er al heel wat filmpjes ingezonden.

Je hebt nog tot vanavond, 23u59, de tijd om je eigen filmpje in te zenden en zo kans te maken om een van de zes gelukkigen te worden die een LG Optimus 3D Speed toegestuurd krijgen (en mogen houden) om je ingezonden filmpje in 3D op te nemen. De uiteindelijke winnaar ontvangt ook een LG Cinema 3D TV. Kijk hier voor alle informatie over de wedstrijd!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.