Entertainment
27 augustus 2005 - Ron Smeets

Laat je vrienden schrikken!

Voor de promotie van de DVD release van The Ring Two hebben de interactieve marketeers bij New Media Haze schokkerende campagne bedacht.

Bezoekers van de site 7 Days Left kunnen 5 vrienden gratis de schrik van hun leven bezorgen per email en GSM.

Het werkt als volgt. Je geeft van 5 personen de email-adressen en mobiele nummers door. Vervolgens krijgen ze allemaal een email met daarin de uitnodiging van jou om online een trailer van de Ring 2 te bekijken.

Direct nadat ze de video bekeken hebben gaat hun mobiele telefoon over en als ze die opnemen horen ze een fluisterende stem zeggen dat ze nog maar 7 dagen te leven hebben.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.