Nieuws
28 oktober 2005 - Ron Smeets

Laat je (protest) SMS horen!

Nadat we eerder al schreven over de steeds populairder wordende protest ringtones, vonden we dit bericht via We Make Money Not Art.

Volgens de bedenkers is de 'Tool for Armchair activists' bedoeld voor de protesterende burger die geen zin heeft om in de kou mee te lopen met protest-marsen en dergelijke.

Het apparaat bestaat uit een mobieltje, een SMS naar spraak omvormer (samen in een weerbestendige doos) en een megafoon die je overal kunt ophangen.

De SMSjes die het apparaat ontvangt worden vervolgens met de voice-converter omgezet en via de megafoon, voorzien van de nodige decibels aan volume 'uitgezonden'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.