Entertainment
17 november 2008 - Ron Smeets

Laat je iPhone een Taxi regelen

Als je in een dukke stad staat en je bent op zoek naar een Taxi dan kan het nogal eens lastig zijn om ervoor te zorgen dat de taxixhauffeurs jouw opmerken en stoppen.

Voor 79 cent kun je de Taxi Hold'em iPhone applicatie van iSignz downloaden die het display verandert in een geel/zwart Taxi bord en zelfs voor jou kan fluiten als je er een vrije Taxi aan komt rijden.

Hopelijk werkt het niet averechts en denken de Taxichaffeurs straks dat die gast met dat Taxibordje hún ritjes probeert te stelen ;-) Hieronder kun je een videodemo van de applicatie bekijken die sinds vorige week in de App Store opgenomen is.

http://vimeo.com/2234558
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.