Accessoires
18 augustus 2008 - Ron Smeets

Laat je 'Apple' schijnen

OK, OK, dit klinkt misschien wat overdreven maar het is niet wat je misschien denkt (het voor de zoveelste keer ophemelen van de iPhone door een blogger ;-))

Het Russische gPDA heeft een gemodificeerd achterkantje voor de iPhone gemaakt waardoor, net als bij een MacBook Pro, het Apple-tje oplicht.

In onderstaande video kun je een demo van het lichtgevende toestel zien. Het is wel de eerste versie van de iPhone. Ik ben benieuwd of ze dit ook voor de nieuwe 3G versie gaan maken.

Via: iNews76Gerelateerde links:
GSM modding
Diamanten iPod case
Houten case voor de iPhone
GSM modding of gewoon gek
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.