Nieuws
30 mei 2009 - Ron Smeets

Kwart van onze lezers Twittert

In onze vorige poll vroeg ik of jullie al Twitteren. In totaal gaven ruim 1400 lezers antwoord op die vraag. De uitslag is, gezien het feit dat enkele weken geleden in de media nog gemeld werd dat ongeveer 2% van de Nederlandse bevolking Twittert, best verassend.

Bijna een kwart (23%) van de lezers die hun stem uitbrachten zegt namelijk (al) te Twitteren. 41% Twittert niet en 36% kent Twitter (nog) niet. Twitter jij en wil je ons gaan volgen? Surf dan naar onze Twitter feed en klik op 'Follow'. We hebben intussen al bijna 2000 'volgers'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.