Accessoires
03 april 2006 - Ron Smeets

Krasvrije coating voor iPod Nano

Nee, dit is niet Apple's grote nieuws naar aanleiding van haar 30e verjaardag want dat kwam er namelijk niet (Jobs' 1 April grap?!?).

Het is wel een onderwerp waar we al lang niets meer over gehoord hadden. Dat moeten ze bij J&R ook gedacht hebben en dus leveren zij nu Nano's die voorzien zijn van een speciale, krasvrije, coating.

De beschermde iPod's zijn zo'n 50 Euro duurder dan de 'standaard' versie en verkrijgbaar in 6 verschillende kleurcombinatie's.Gerelateerde links:
TIP: Maak je iPod Nano weer krasvrij
Shockproof iPod covers
Scherm Nano erg krasgevoelig
Apple aangeklaagd voor krassende Nano's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.