Nieuws
21 maart 2007 - Ron Smeets

KPN verdubbelt aantal buitenlandse HotSpots

Dankzij een overeenkomst met WeRoam heeft KPN in een klap het aantal wereldwijde WiFi HotSpots waar klanten van KPN mobiel intenettoegang kunnen krijgen verdubbeld van 30.000 naar 60.000.

Om het gebruik van mobiel internet makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar te maken biedt KPN gratis ‘Mobiel Internet Dashboard’ software voor op de laptop.

De ruim 29.000 nieuwe hotspot locaties van WeRoam worden automatisch toegevoegd aan deze applicatie. Een KPN-logo op het beeldscherm geeft duidelijk aan dat de WeRoam hotspots toegankelijk zijn voor KPN-klanten.

Voor mobiele abonnees van KPN is het gebruik van WiFi hotspots zeer eenvoudig; waar dan ook ter wereld, het hotspot-verbruik wordt in rekening gebracht via de standaard maandelijkse factuur. Gebruikers kunnen zo profiteren van WiFi-connectiviteit zonder hun creditcardnummer op te moeten geven en de financiële afdeling heeft volledig overzicht van het WiFi gebruik.Gerelateerde links:
Grootste WiFi netwerk ter wereld
KPN gaat concurrentie aan
KPN en T-Mobile breiden hotspots uit
KPN Hotspots uit Nederland
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.