Nieuws
29 juni 2009 - Ron Smeets

KPN heeft het beste mobiele netwerk

De afgelopen tien dagen vroegen ik de MC lezers naar hun mening over welke provider in Nederland nu het beste mobiele netwerk heeft. De uitslag kwam voor mij niet echt als een verrassing.

KPN werd de onbetwiste nummer 1 met 45% van de stemmen (689), op enige afstand gevolgd door Vodafone met 33% (502) en T-Mobile met 22% (341). Laat maar horen (of lezen) of jullie het eens zijn met de uitslag. Is KPN echt zoveel beter dan Vodafone? En is het netwerkt van T-Mobile echt slechter dan dat van haar twee concurrenten?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.