Entertainment
15 oktober 2009 - Ron Smeets

KPN en The Phone House halen Robbie Williams naar Nederland

KPN en The Phone House hebben vandaag bekend gemaakt dat de twee telecom bedrijven een exclusief Robbie Williams concert gaan organiseren.

Het is de bedoeling dat de Engelse popster nog voor het eind van dit jaar ergens in Nederland gaat optreden. Waar en wanneer precies, dat moet nog bepaald worden.

Je voelt het natuurlijk al aankomen. Kaarten voor dat concert worden niet verkocht via de normale kanalen. Nee, KPN en The Phone House hebben bedacht dat ze alleen verkrijgbaar zullen zijn in combinatie met de aanschaf van een nieuw mobiel KPN abonnement en een -toestel van The Phone House. Ach, de echte fan heeft er wel wat voor over om een exclusief Robbie Williams concert bij te wonen, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.