Nieuws
29 mei 2005 - Ron Smeets

KPN en T-Mobile breiden hotspots uit

T-Mobile en KPN hebben het aantal wifi-hotspots in Nederland flink uitgebreid. T-Mobile is met zo'n vijfhonderd hotspots in ons land marktleider (38%). Je kunt betalen per uur d.m.v. creditcard, maar biedt daarnaast nu ook onbeperkt gebruik aan voor een vast bedrag per maand (19,95 euro).

KPN wil graag marktleider zijn met een netwerk van hotspots op plekken die interessant zijn voor de gebruiker. KPN heeft hotspots bij alle Van der Valk vestigingen, La Place restaurants, Landal GreenParks, Jaarbeurs Utrecht en Total Tankstations. KPN is verder nog in gesprek met de NS.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.