Nieuws
25 november 2010 - Ron Smeets

KPN brengt voorraad iPhone 4's alvast naar de winkels

Toen ik dit persbericht vanmiddag mijn mailbox zag binnenlopen dacht ik aanvankelijk dat KPN vandaag (ipv de 29e) al begonnen was met het uitleveren van de eerste iPhone 4's. De titel was namelijk "iPhone 4 direct verkrijgbaar bij KPN".

Dat bleek, toen ik het bericht zelf las, echter niet het geval te zijn.

Nee, KPN wilde even laten weten dat ze vanaf vandaag 'vrachtwagens vol' met iPhones bij de winkels aan het afleveren zijn zodat iedereen die op de 29e bij een van de KPN winkels binnenloopt ook direct zijn of haar iPhone kan meenemen. Ofwel, er zal voldoende voorraad zijn. Iedereen die vóór 29 november een iPhone 4 online bestelt bij KPN kan er ook zeker van zijn dat het toestel op de 29e afgeleverd wordt. Het is maar dat jullie het weten ;-) Ow, en hieronder nog een foto van de 'bevoorrading'. Ik gok er toch echt op dat de dozen die deze mannen in hn handen hebben leeg zijn, anders hou je ze niet zo vast als die gast links op de foto... KPN-iPhone-voorraad

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.