Geruchten
01 oktober 2006 - Ron Smeets

Kotsgroene SideKick III op komst ?!

Hij zou bedoeld zijn voor de Amerikaanse markt, maar aan de kleur van deze SideKick III is duidelijk te zien dat T-Mobile haar roots in Duitsland heeft liggen.

Alleen in dat land krijgen designers het namelijk voor elkaar om een dergelijke kleur te kiezen voor commercieel product.

Wanneer deze kotsgroene Special Edition van de SideKick III in de VS te koop zal zijn is niet bekend, maar twee grote voordelen heeft ie wel: 1. Er worden er maar een gelimiteerd aantal van gemaakt en 2. Wij hoeven dus niet bang te zijn dat we 'm in deze kleur in de Nederlandse winkels tegen zullen komen.

De foto komt uit het November nummer van het Amerikaanse XXL Magazine.Gerelateerde links:
Sidekick III wist je credit cards
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Derde generatie Sidekick heeft meer niet dan wel
Sidekick 3 vanaf juni te koop?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.