Nieuws
26 oktober 2014 - Ron Smeets

Korte videodemo van Gmail 5.0 Nieuwe versie kan ook andere email accounts beheren

In het kielzog van een nieuwe Android versie worden ook de (meeste) Google apps van een update voorzien. Hieronder staat een korte videodemo en een paar screenshots van Gmail versie 5.0. De app zla pas over enkele weken officieel beschikbaar komen.

De grootste vernieuwing, die althans specifiek benadrukt wordt, lijkt de mogelijkheid om nu ook andere email accounts, zoals Yahoo of Outlook, te kunnen beheren vanuit de Gmail app.

Verder is de app ook uiterlijk behoorlijk aangepast en ik kan niet zeggen dat het er slechter op geworden is, zo op het eerste gezicht.

Enkele screenshots:

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Ook interessant