Toestellen
02 december 2008 - Ron Smeets

Korte videodemo Nokia N97

Over een uurtje heb ik een interview met een van de Nokia designers en een exclusieve kans om de N97 van dichtbij te bekijken en zelf ook even ermee te spelen.

In de Experience Lounge heb ik mij wel al even een demo laten geven door een van de Nokia dames. Helaas mochten we de prototypes daar niet zelf vasthouden. Het toestenbord ziet er overigens nog heel erg 'niet af' uit. Enjoy de video.

Leuk detail. Onderstaand filmpje is opgenomen met de Sony Ericsson X1 Xperia ;-)

UPDATE: Het kan dat deze video nog niet meteen zichtbaar is. Schijnbaar is het druk bij Youtube want na ruim een half uur was de status nog steeds 'processing, please wait' Even geduld dus nog.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.