Geruchten
15 juli 2016 - Ron Smeets

Korte video toont wellicht de iPhone 7 Het filmpje duurt amper zeven seconden en toont het toestel in twee kleuren

Op YouTube is een hele korte, zeven seconden durende, video opgedoken waarin de iPhone 7 te zien zou zijn. In het filmpje zijn twee uitvoeringen van het toestel te zien, de zilveren en de 'space grey' variant.

De echtheid van de video en het toestel is natuurlijk niet te controleren, maar wat opvalt is de grotere cameralens, die ook iets verder lijkt uit te steken. Daarover werd in eerdere geruchten ook al eens gespeculeerd. het toestel in deze video heef echter geen twee camera's aan de achterzijde. Dat werd in andere geruchten wel gemeld, maar ook dat is allemaal nog pure speculatie.

Aan de onderzijde is te zien dat de 3.5mm headset aansluiting ontbreekt. Ook iets waarover al veel geroepen is in de diverse iPhone 7 geruchten van de afgelopen weken en maanden. Ik heb de video hieronder ingevoegd.

Voor het geval dat YouTube, Apple of de maker van de video besluit dat hij weer offline moet staan hier nog twee screenshots waarop de kleuren, camera en ontbrekende audio aansluiting ook te zien zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.