Toestellen
31 oktober 2006 - Ron Smeets

Korte video en veel foto's van de HTC Herald

Enkele weken geleden verschenen de eerste foto's van de nieuwste HTC telg, de Herald op diverse blogs. Uiteindelijk zal deze Smartphone ook als MDA Vario in de winkels te zien zijn.

De Poolse weblog Pdaclub.pl heeft inmiddels ook een bijzonder uitgebreide review, in tekst en beeld, van het toestel gmaakt. Helaas is mijn Pools niet meer wat het ooit geweest is (ook niks) dus veel is er niet over te zeggen.

De foto's zijn wel van uitzonderlijke kwaliteit. Ik heb er een aantal overgenomen en helemaal onderaan dit bericht staat ook nog de beloofde video.Gerelateerde links:
HTC Artemis naast zijn concurrenten
Foto's en specs van de HTC Herald uitgelekt
HTC Omni als opvolger voor de Universal
Meer muziek in toekomstige HTC smartphones
Foto's van de HTC Excalibur
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.