Toestellen
16 november 2009 - Ron Smeets

Koreaanse Corby kan meer

De Europese versie van de Samsung Corby (S3650) is duidelijk een low-midrange toestel. De Koreaanse fabrikant heeft dit weekend in haar thuisland een ietwat aangepast versie van de Corby gelanceerd.

De Koreaanse Corby (W900/W9000/W9050) heeft namelijk een 3 inch WQVGA display (i.p.v. een 2.8 inch QVGA), 3G support, DMB TV en met 100MB dubbel zoveel intern geheugen dan het toestel dat hier in de winkels ligt.

Op de foto hieronder is ook nog te zien dat de Koreaanse Corby behalve in Oranje, Zwart, Wit en Roze ook in het groen leverbaar zal zijn. De prijs van deze ietwat verbeterde Corby staat nog niet erbij vermeld. Via Aving Samsung-Corby-Korea-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.